آسمان مجازی

آسمان مجازی یکی از مدرن ترین انواع سقف های کاذب می باشد. این سقف در دو نوع میباشد : 

 یک نوع که با نام سقف کشسان هم شناخته میشود در واقع متریالی به نام باریسول هست که روی آن با دستگاه چاپ یووی رول به رول چاپ انجام میگیرد و هنگام نصب با گرم کردن و کشیده شدن روی سقف نصب میگردد ، نوعی دیگر از صفحات پلکسی گلاس تشکیل شده که با تکنولوژی چاپ به صورت تایل تولید می گردد ( معمولا سایز 60 در 60 سانتیمتر برای تایل آسمان مجازی استاندارد میباشد ) و از کنار هم قرار گرفتن آنها طرح های شگفت انگیزی بر روی سقف اجرا می گردد.

برای چاپ روی ورق های پلکسی گلاس  از دستگاه چاپ فلتبد یووی میتوان استفاده کرد .

>>>جهت آشنایی بیشتر با دستگاه فلتبد چاپ تایل میتوانید اینجارا ملاحظه کنید 

>>>جهت آشنایی بیشتر با دستگاه فلتبد یووی رول میتوانید اینجارا ملاحظه کنید 

آسمان مجازی یک تکنولوژی بسیار پیشرفته از ترکیب هنر معماری و چاپ می باشد که با کیفیت بالا و وضوح عالی می تواند یک آسمان مجازی واقعی را به وسعت سقف منزل شما ایجاد و قابلیت حداکثری کاربری مفید را برای دکوراسیون داخلی فراهم کنید.

تنوع در طرح و رنگ

ایجاد فضایی دلپذیر در دکوراسیون داخلی و قابلیت جابجایی سقف کاذب.

ایجاد حس آرامش

امکان تعمیر در سقف

دسترسی آسان به فضای پشت سقف کاذب

سبک وزن و امکان حمل و تعویض آسان

قابلیت نصب آسان و سریع با هزینه پایین

ضدآب و ضد حرارت بودن چاپ

قابلیت ترکیب با کناف

دارای خاصیت آنتی باکتریال و ضد گرد و غبار است که باعث می شود کمتر کثیف شود.

عدم ایجاد بار اضافی بر سقف ساختمان به دلیل سبک وزن بودن.

پرده زبرا

پرده زبرا یک نوع پرده راه راه است . این خط ها افقی می باشند و معمولا یکی از آنها رنگی است که پشت سرهم بصورت یکی درمیان تکرار می شوند.

پرده زبرا شبیه پرده های کرکره ای هستند و تنها تفاوتی که با آنها دارند جنس پارچه ای آن است . به همین دلیل پرده زبرا ضعف های پرده کرکره ای را ندارد درعین حال از انعطاف پذیری و دوام بیشتری نیز برخوردار است.

>>> جهت آشنایی بیشتر با دستگاه چاپ پرده زبرا میتوانید اینجارا ملاحظه کنید 

ساخت پرده زبرا دولایه می باشد که به کمک طناب به شکل دستی تنظیم می شوند

تنوع در طراحی و رنگ

نصب سریع و آسان

زیبایی و هماهنگی با هرنوع دکوراسیون

ابعاد متناسب با پنجره

کنترل مقدار نور ورودی در سه حالت

امکان تنظیم پرده برای حالت سایه روشن

امکان تمیز کردن پرده زبرا با جاروبرقی یا بخارشور

قیمت ارزان و مقرون به صرفه بودن نسبت به انواع پرده ها

امکان نصب در اماکن متفاوت : خانه اداره یا شرکت

از پرده زبرا کجا استفاده می کنیم؟

به کار بردن پرده های پارچه ای والان دار اجازه بهره مندی از نور خورشید را به محیط نمی دهد. این پرده ها برای پنجره هایی مناسب هستند که قصد نورگیری از آن ها یا باز کردنشان را نداریم و اکثرا تزئینی هستند.

اما اگر قصدتان این است که از نور خورشید استفاده کنید و هم زیبایی را به محیط اطراف خود هدیه دهید پیشنهاد ما به شما این است که از پرده های زبرا بهره بگیرید.

پرده زبرا را میتوان در هر فضایی به کار برد. سالن پذیرایی ، اتاق  خواب ، اتاق کودک، آشپزخانه، غذاخوری و محیط های کاری و اداری از جمله فضاهایی هستند که میتواند در دکوراسیون داخلی آنها از پرده زبرا کمک بگیرند.

تفاوت پرده شید و زبرا

پرده شید وزبرا دو سبک جدید از پرده هستند که هر دو پرده قابلیت نصب در منزل و ادارات را دارند و در زمان کوتاهی نصب می شوند. اصلی ترین تفاوت شید و زبرا در ایجاد سایه های نور می باشد.

به این صورت که : پرده زبرا رامی توان بدون جمع کردن کامل با حرکت زنجیر کناری به گونه ای تنظیم کرد که حداکثر نور روز به داخل بتابد. البته امکان بالا بردن کامل زبرا و جمع کردن پرده نیز همیشه وجود دارد.

درحالی که تنظیم نور ورودی به فضا به دلیل یکپارچه بودن پرده شید ، به وسیله کامل بالا و پایین بردن پرده انجام می شود.

انواع هد دستگاه چاپ
انواع هد دستگاه چاپ
تمام دستگاه های چاپ موجود در بازار یک ویژگی مشترک دارند و آن هد چاپ می باشد. دستگاه های چاپ کوچک و بزرگ همگی دارای هدهایی هستند که جوهر را روی انواع مختلف مدیا ها پخش می کند.
تکنولوژی های منحصر به فرد هد جدید EPSON i3200
تکنولوژی های منحصر به فرد هد جدید EPSON i3200
شرکت اپسون از ابتدای سال 2020 میلادی هد چاپ جدید در سری I خود را برای فروش و نصب روی تمامی دستگاه های چاپ معرفی نمود. بر خلاف تصور بسیاری که گمان می کنند این هد چاپ همان مدل 4720 است و تغییر چندانی نداشته، بسیار متفاوت از هدهای قبلی اپسون میباشد و میتوان آن را انقلابی بی صدا در تکنولوژی تولید هد اپسون نامید.
تفاوت جوهر اکو سالونت High Light با انواع دیگر
تفاوت جوهر اکو سالونت High Light با انواع دیگر
معمولا جوهر های ارائه شده در کشورهای جهان سوم و کمتر توسعه یافته حاوی ترکیبات بسیار خطرناک نفتی و ساختار شیمیایی حلال الکل و آستون می باشند همچنین رنگدانه های( Pigment ) تشکیل دهنده آن نیز حاوی مواد سنگین فلزی